JE KITCHEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 161 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Je Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2024 om 20:45 We hadden kip kerrie met rijst en nasi besteld. De kip kerrie was stukjes kip met groenten en maïzena prut waar een paar korrels kerrie in gevallen waren. Niet te eten, dus. Rijst was smakeloos, nasi smaakte redelijk maar niet als nasi. Slecht!
22 apr 2024 om 7:24 Długo szukałam takiego typu /rodzaju kuchni . Jedzenie rewelacja , porcja adekwatna do ceny , mięso ah... To mięso po prostu
31 mrt 2024 om 21:37 Jammer dat de sushi niet hetzelfde is al dat je in het restaurant krijgt. Droog en kaal. Zonder topping.
14 mrt 2024 om 20:25 Helaas is deze keer mijn ervaring met Je Kitchen is teleurstellend. De helft van de gerecht lag buiten het bakje, gemorst, de rijst was overkookt en de vlees was koud en was minder lekker. Hopelijk verbeteren ze hun kwaliteit en service.
24 feb 2024 om 20:32 Het was weer geweldig
18 feb 2024 om 20:07 Was op tijd, was weer erg lekker!! Had gevraagd zeewier apart. Jammer, was niet gedaan!!
27 jan 2024 om 0:51 Ik vond het eten echt heel lekker.
19 jan 2024 om 21:20 Lekker vers
19 jan 2024 om 10:37 Smaakte niet vers, en de sushi met advocado smaakte vissig terwijl dit er niet inzat. Vanwege drukte overigens niet gemeld aan JE Kitchen.
5 jan 2024 om 20:46 Op aangegeven tijd gebracht, warm en heerlijke gerechten
4 jan 2024 om 19:55 Het was goed op tijd op de afgesproken tijd geleverd. En het was allemaal lekker.
1 jan 2024 om 21:49 Alles door elkaar gevallen en 90 min moeten wachten. Snap dat het druk is maar toch…